جشنواره غذاهای محلی خراسان شمالی برگزیدگان خود را شناخت
جواد عبدی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد با اعلام اینکه نخستین جشنواره غذاهای محلی خراسان شمالی با اعلام نفرات برگزیده به کار خود پایان داد در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در بجنورد اظهار کرد: با حمایتهای ویژه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی و واحد بجنورد توانستیم نخستین جشنواره غذاهای دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد که به عنوان یکی از کارهای شاخص استان محسوب میشود را به سرانجام برسانیم و میزبانی این کار فرهنگی را عهده دار شویم.
جواد عبدی بیان کرد: این جشنواره با هدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی و احیای غذاهای محلی و بومی استان خراسان شمالی برگزار شد که با استقبال بی نظیر بانوان استان همراه بود.
وی افزود: استان خراسان شمالی دارای قومیتهای مختلفی است که هر قومی قطعا غذاهای منحصر به خود را دارند که بعضی از این غذاها ارزش غذایی بالایی دارند، اما با گذشت زمان به دست فراموشی سپرده شده است که با برپایی چنین جشنوارهای امید است بتوانیم غذاهای سنتی استان را مجدد احیا کنیم.
عبدی خاطر نشان کرد: شرکت کنندگان این جشنواره در سه بخش شامل آشهای محلی، نانهای محلی و دسرهای محلی که شامل کاچی، سمنو، حلوا شیره با هم به رقابت خواهند پرداخت که ۱۵۰ نفر برای حضور در این جشنواره اعلام آمادگی کردند.
عبدی افزود: غذاها از ساعت ۱۰ صبح در محل سلف سرویس دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد وارد جشنواره شد و از ساعت ۱۲ ظهر مورد داوری قرار گرفت و در ساعت ۱۶ نیز مراسم اختتامیه با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی و سایر مسئولان استانی برگزار شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی واحد بجنورد گفت: این جشنواره با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و اداره کل امور بانوان استانداری برپا شد که با توجه به برنامه ریزیهای انجام شده امید است در سال آینده نیز میزبان دومین دوره جشنواره غذاهای محلی و بومی استان خراسان شمالی در این واحد دانشگاهی باشیم.
وی با توجه به ارزیابی جشنواره خاطر نشان کرد: شرکت کنندگان با توجه به مواردی همچون ارزش غذایی، کیفیت و تزئین غذا توسط کارشناس داوران استانی ارزیابی شدند و سه نفر در هر بخش به عنوان نفرات برگزده معرفی شدند.
این مسئول با توجه به اسامی برگزیدگان هر گروه افزود: در بخش آش محلی زهره سجادپور، آیدا خداوردیان و مریم حسین زاده، در بخش دسر محلی اکرم السادات فخر طه، فرانک ناصری و زهره لنگری و در بخش نان محلی خراسان شمالی رقیه برزگر، آسیه ثنایی و مهراوه کریمیان به عنوان نفرات اول تا سوم هر بخش معرف شدند که جوایز ۲، ۱.۵ و ۱ میلیون تومانی به آنان تعلق گرفت.